17/12/2018 17/12/2018 Μαθητές της Γ’ τάξης του 5ου Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκαν το Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων “Ο Άγιος Κυπριανός”. Τα παιδιά που συνοδεύονταν από καθηγητές τους, τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους τροφίμους του Ιδρύματος, χαρίζοντάς τους χαρά με την επίσκεψή τους. Ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης από τους εφήβους μαθητές του γυμνασίου της πόλεώς μας,...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:34

Επίσκεψη μαθητών στο Σταυρίδειο Ίδρυμα

Διαδώστε:
Επίσκεψη μαθητών στο Σταυρίδειο Ίδρυμα

Μαθητές της Γ’ τάξης του 5ου Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκαν το Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων “Ο Άγιος Κυπριανός”.

Τα παιδιά που συνοδεύονταν από καθηγητές τους, τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους τροφίμους του Ιδρύματος, χαρίζοντάς τους χαρά με την επίσκεψή τους. Ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης από τους εφήβους μαθητές του γυμνασίου της πόλεώς μας, που έδειξε πως δεν ξεχνούν ανθρώπους που βρίσκονται σε γηροκομεία και ιδρύματα και έχουν την ανάγκη να νιώσουν ότι κάποιοι τους θυμούνται, έστω και τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων