29/11/2018 29/11/2018 Την προσεχή Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 6.30′ το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, δίπλα στον άγιο Νικόλαο, θα ομιλήσει η κ. Ευαγγελία Γκουτζιβελάκη, έγκριτος φιλόλογος και καθηγήτρια στο 2ο Γενικό Λύκειο της πόλεώς μας, με θέμα: «Η παρουσία του Θεού στη νεοελληνική λογοτεχνία» Όσοι έχετε φιλολογικά και θεολογικά ενδιαφέροντα προσκαλείσθε να...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 9:56

Ομιλία από την Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Ομιλία από την Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Την προσεχή Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 6.30′ το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, δίπλα στον άγιο Νικόλαο, θα ομιλήσει η κ. Ευαγγελία Γκουτζιβελάκη, έγκριτος φιλόλογος και καθηγήτρια στο 2ο Γενικό Λύκειο της πόλεώς μας, με θέμα:

«Η παρουσία του Θεού στη νεοελληνική λογοτεχνία»

Όσοι έχετε φιλολογικά και θεολογικά ενδιαφέροντα προσκαλείσθε να έρθετε στην ομιλία, την Κυριακή στις 6.30′. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως οι λογοτέχνες, ποιητές και πεζογράφοι εκφράζουν με την τέχνη του λόγου τους, την αναζήτηση του Θεού, την αποδοχή Του ή και την απόρριψή Του, κάποτε. Αυτό που αισθανόμαστε όλοι μας μερικές φορές και που οι τεχνίτες του λόγου το εκφράζουν με τον ομορφότερο και πληρέστερο λόγο.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στην ομιλία της κας. Ευαγγελίας Γκουτζιβελάκη στις 6.30′.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων