18/01/2019 18/01/2019 Τις απόψεις του για την τουριστική ανάπτυξη της Σαμοθράκης, εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, κ. Άνθιμος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2. Ο Σεβασμιώτατος κ. Άνθιμος είπε ότι η Σαμοθράκη πρέπει να επενδύσει στην προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδήματος και πρότεινε καθ’ υπερβολή, να μην επιτρέπουμε την επιβίβαση στο πλοίο για το νησί, κανενός τουρίστα που δεν...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2019 - 14:17

Ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως περί τουριστικής ανάπτυξης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως περί τουριστικής ανάπτυξης

Τις απόψεις του για την τουριστική ανάπτυξη της Σαμοθράκης, εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, κ. Άνθιμος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2. Ο Σεβασμιώτατος κ. Άνθιμος είπε ότι η Σαμοθράκη πρέπει να επενδύσει στην προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδήματος και πρότεινε καθ’ υπερβολή, να μην επιτρέπουμε την επιβίβαση στο πλοίο για το νησί, κανενός τουρίστα που δεν διαθέτει τουλάχιστον 2.000 € ή έστω αν δεν διαθέτει εξασφαλισμένο κατάλυμα για την διαμονή του.

«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα ακραία φαινόμενα που βλέπουμε κάθε χρόνο, που καθιστούν τα Θέρμα ένα ιδιότυπο άβατο, ή τα γνωστά rave party του παρελθόντος που αποτρέπουν τους νοικοκύρηδες τουρίστες που χρειαζόμαστε», είπε ο Μητροπολίτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων