26/01/2019 26/01/2019 Μία ξεχωριστή και απόλυτα ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019, με την παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιμ. Απόστολου Καβαλιώτη,  «Η ψυχική ανθεκτικότητα των γονέων με παιδιά με αυτισμό» από τις εκδόσεις Παπαζήση. Ο π. Απόστολος Καβαλιώτης , διακονεί στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, έχει να παρουσιάσει πλούσιο συγγραφικό έργο, κυρίως,...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 - 16:16

Παρουσίαση βιβλίου για τον αυτισμό του Αρχιμ. Απόστολου Καβαλιώτη

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου για τον αυτισμό του Αρχιμ. Απόστολου Καβαλιώτη

Μία ξεχωριστή και απόλυτα ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019, με την παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιμ. Απόστολου Καβαλιώτη,  «Η ψυχική ανθεκτικότητα των γονέων με παιδιά με αυτισμό» από τις εκδόσεις Παπαζήση. Ο π. Απόστολος Καβαλιώτης , διακονεί στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, έχει να παρουσιάσει πλούσιο συγγραφικό έργο, κυρίως, με θέματα που αφορούν την ειδική αγωγή και το νέο του βιβλίο έτυχε μεγάλης  αποδοχής και αναγνώρισης, με το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ να προχωρά σε μια μοναδική εκδήλωση – παρουσίαση του, με εκλεκτούς  ομιλητές, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διαρκή και εντατική προσπάθεια του πατρός Αποστόλου για ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό θέμα, παράλληλα με την συνέπεια που επιδεικνύει στις «υποχρεώσεις» του στην ενορία του Αγίου Νικολάου Φερών. Σχετικά με την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου σημείωσε: «Η πρωτοβουλία μιας  από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στο χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού, αποδεικνύει το πόσο σημαντικό είναι το επιστημονικού περιεχομένου νέο βιβλίο του αρχιμανδρίτη μας. Ήταν μία εκδήλωση αντάξια ενός θέματος που απασχολεί πάρα πολλές οικογένειες στην χώρα μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων