08/01/2019 08/01/2019 Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας εόρτασε την Σύναξη του Αγίου ενδόξου Προφήτου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού του Κυρίου. Κατ’ αυτήν την ημέρα εόρτασε και ο ομώνυμος Ιερός Ναός στη Βρυσούλα, στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Το πρωί της Δευτέρας τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Βρυσούλας η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 17:46

Σε Ναό κοντά στα Ελληνοτουρκικά σύνορα ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Σε Ναό κοντά στα Ελληνοτουρκικά σύνορα ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας εόρτασε την Σύναξη του Αγίου ενδόξου Προφήτου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού του Κυρίου. Κατ’ αυτήν την ημέρα εόρτασε και ο ομώνυμος Ιερός Ναός στη Βρυσούλα, στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Το πρωί της Δευτέρας τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Βρυσούλας η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο. Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, επισκέπτες από τις διπλανές ενορίες, καθώς και ο βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων