13/09/2022 13/09/2022 Άλλη μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και οι ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως τέλεσαν τους αγιασμούς σε όλες τις σχολικές μονάδες και ευλόγησαν τα παιδιά και τους δασκάλους τους. Ο κεντρικός αγιασμός στην πόλη της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο σχολικό συγκρότημα , όπου στεγάζονται το 1ο, 3ο και 6ο Γυμνάσιο καθώς και το 1ο Γενικό...
13 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2022 - 12:10

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά και το μήνυμα του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά και το μήνυμα του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Άλλη μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και οι ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως τέλεσαν τους αγιασμούς σε όλες τις σχολικές μονάδες και ευλόγησαν τα παιδιά και τους δασκάλους τους.

Ο κεντρικός αγιασμός στην πόλη της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο σχολικό συγκρότημα , όπου στεγάζονται το 1ο, 3ο και 6ο Γυμνάσιο καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο. Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, ο οποίος ευλόγησε και ευχήθηκε στα παιδιά και στους καθηγητές για τη νέα σχολική χρονιά. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος της πόλεως κ. Ιωάννης Ζαμπούκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αστυνομικός Διευθυντής και άλλοι εκπρόσωποι των αρχών.

Νωρίτερα ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος προ του κεντρικού εορτασμού τέλεσε τον αγιασμό στο 5ο Γυμνάσιο, στο 3ο Δημοτικό, ενώ αργότερα στο 4ο ΕΠΑΛ και στο 1ο ΕΠΑΛ.

“Πορευτείτε στη ζωή σας με φίλο σας τον Χριστό”

Ευχές για καλή σχολική χρονιά έστειλε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος σε όλους τους μαθητές λέγοντας πως το σχολείο αποτελεί προθέρμανση για την μετέπειτα ζωή τους και τους προέτρεψε να συμπορευθούν με τον Χριστό που θα είναι πάντα δίπλα τους. Δείτε το μήνυμα του σεβασμιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων