15/03/2024 15/03/2024 Υπέρ της ίδρυσης Πανεπιστημιακής Σχολής στο Σουφλί, τάχθηκε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος μιλώντας στην εκδήλωση με θέμα «Ο Νομός Έβρου το 2030» που διοργανώθηκε πριν από ημέρες στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος πήρε ξεκάθαρη θέση ότι σε περίπτωση που ιδρυθεί Κτηνιατρική Σχολή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, αυτή πρέπει να έχει έδρα...
15 Μαρτίου, 2024 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024 - 9:27

Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: Στο Σουφλί πρέπει να γίνει η Κτηνιατρική Σχολή του ΔΠΘ

Διαδώστε:
Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: Στο Σουφλί πρέπει να γίνει η Κτηνιατρική Σχολή του ΔΠΘ

Υπέρ της ίδρυσης Πανεπιστημιακής Σχολής στο Σουφλί, τάχθηκε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος μιλώντας στην εκδήλωση με θέμα «Ο Νομός Έβρου το 2030» που διοργανώθηκε πριν από ημέρες στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος πήρε ξεκάθαρη θέση ότι σε περίπτωση που ιδρυθεί Κτηνιατρική Σχολή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, αυτή πρέπει να έχει έδρα το Σουφλί. Αυτή την πρόταση την κατέθσε γραπτώς στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τρεις φορές.

“Επειδή ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε δύο φορές Πανεπιστημιακή Σχολή για το Σουφλί, του έστειλα τρία κείμενα για την Κτηνιατρική Σχολή και του είπα στο Σουφλί να γίνει. Τι να την κάνει η Αλεξανδρούπολη την Κτηνιατρική Σχολή; Να πηγαίνω το σκυλάκι μου και το γατάκι μου; Στο Σουφλί να γίνει η Κτηνιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου. Στο κέντρο του νομού”, είπε, μεταξύ άλλων.

Πηγή βίντεο: evros-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων