17/10/2022 17/10/2022 Το απόγευμα της Κυριακής του Σπορέως, όπως κάθε χρόνο, άρχισε επίσημα η εφετινή κατηχητική περίοδος της Εκκλησίας, προκειμένου όσοι από εμάς είμαστε πρόθυμοι, να ακούσουμε το λόγο του Θεού και να προσπαθήσουμε έπειτα να τον εφαρμόσουμε στη ζωή μας. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής κληρικοί και λαϊκοί, βρέθηκαν στην αίθουσα του...
17 Οκτωβρίου, 2022 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2022 - 11:59

Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: “Το πολίτευμα της Εκκλησίας στον ουρανό και στη γη”

Διαδώστε:
Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: “Το πολίτευμα της Εκκλησίας στον ουρανό και στη γη”

Το απόγευμα της Κυριακής του Σπορέως, όπως κάθε χρόνο, άρχισε επίσημα η εφετινή κατηχητική περίοδος της Εκκλησίας, προκειμένου όσοι από εμάς είμαστε πρόθυμοι, να ακούσουμε το λόγο του Θεού και να προσπαθήσουμε έπειτα να τον εφαρμόσουμε στη ζωή μας.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής κληρικοί και λαϊκοί, βρέθηκαν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεώς, δίπλα στον Άγιο Νικόλαο, για να εγκαινιάσουν την εφετινή κατηχητική περίοδο των ομιλιών.

Τον Αγιασμό για τη νέα χρονιά τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

Αμέσως μετά τον Αγιασμό, ο Μητροπολίτης ξεκίνησε τη σειρά των φετινών κατηχητικών ομιλιών, πραγματοποιώντας την ομιλία του με θέμα: «Το πολίτευμα της Εκκλησίας στον ουρανό και στη γη».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων