28/03/2022 28/03/2022 Στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπολεως τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022 ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία Προσκύνησης του Σταυρού σε όλους τους ναούς της Επαρχίας. Την Γ’ Κυριακή των Νηστειών, έχει οριστεί από την Εκκλησία μας να τιμάται ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός και για τον λόγο αυτό καλείται και Κυριακή της...
28 Μαρτίου, 2022 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2022 - 19:12

Αλεξανδρουπόλεως: Να πρυτανεύσει η ειρήνη στις εμπόλεμες περιοχές

Διαδώστε:
Αλεξανδρουπόλεως: Να πρυτανεύσει η ειρήνη στις εμπόλεμες περιοχές

Στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπολεως τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022 ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία Προσκύνησης του Σταυρού σε όλους τους ναούς της Επαρχίας.

Την Γ’ Κυριακή των Νηστειών, έχει οριστεί από την Εκκλησία μας να τιμάται ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός και για τον λόγο αυτό καλείται και Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού Φερών, παρουσία κατοίκων των Φερών, αλλά και προσκυνητών που βρέθηκαν στο ναό για να προσκυνήσουν τον Σταυρό του Κυρίου μας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σύντομα να πρυτανεύσει η ειρήνη στις εμπόλεμες περιοχές και καλό υπόλοιπο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων