04/07/2020 04/07/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως με συγκίνηση ανήγγειλε την προς Κύριον εκδημία του Δημήτρη Γλύκα. “Ο μακαριστός Δημήτρης ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος αγαπητός σε όλη την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Από μικρή ηλικία οι μακαριστοί γονείς του τον έφεραν στον Άγιο Νικόλαο και από τότε ο Δημήτρης έγινε αναπόσπαστο μέλος του Μητροπολιτικού Ναού διακονώντας ως ιερόπαις στο...
04 Ιουλίου, 2020 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2020 - 11:16

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Ο Μητροπολιτικός Ναός αποχαιρέτησε ένα αναπόσπαστο μέλος του

Διαδώστε:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Ο Μητροπολιτικός Ναός αποχαιρέτησε ένα αναπόσπαστο μέλος του

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως με συγκίνηση ανήγγειλε την προς Κύριον εκδημία του Δημήτρη Γλύκα.

“Ο μακαριστός Δημήτρης ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος αγαπητός σε όλη την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Από μικρή ηλικία οι μακαριστοί γονείς του τον έφεραν στον Άγιο Νικόλαο και από τότε ο Δημήτρης έγινε αναπόσπαστο μέλος του Μητροπολιτικού Ναού διακονώντας ως ιερόπαις στο ιερό βήμα κάθε Κυριακή. Η ανύστακτη φροντίδα των γονέων και της αδελφής του, η αγάπη των ενοριτών του Αγίου Νικολάου αλλά και ολόκληρης της πόλης βοήθησαν τον μακαριστό Δημήτρη να γίνει ισότιμο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας”, τονίζεται στην ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

Καταλήγοντας η ίδια ανακοίνωση αναφέρει: “Η τοπική μας Εκκλησία αγάλλεται γιατί ο αγαπητός μας Δημήτρης προγεύεται την χαρά του Παραδείσου και βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά του Χριστού, γιατί Τον υπηρέτησε με άδολη αγάπη που πήγαζε από την αθώα και παιδική του ψυχή”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων