15/02/2021 15/02/2021 Το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως “Ράδιο Ελπίδα 96,1”. Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος παρακίνησε τους πιστούς της Μητροπόλεως να προσφέρουν αίμα ώστε να υπάρχει επάρκεια αίματος στο Νοσοκομείο της πόλης, ενώ στάθηκε και...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2021 - 15:16

“Απαντώντας σε ερωτήσεις για την Θεία Κοινωνία”

Διαδώστε:
“Απαντώντας σε ερωτήσεις για την Θεία Κοινωνία”

Το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως “Ράδιο Ελπίδα 96,1”.

Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος παρακίνησε τους πιστούς της Μητροπόλεως να προσφέρουν αίμα ώστε να υπάρχει επάρκεια αίματος στο Νοσοκομείο της πόλης, ενώ στάθηκε και στην δυσκολία της αιμοδοσίας λόγω της πανδημίας.

Ακούστε το ηχητικό:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων