16/06/2020 16/06/2020 Βραδυνή Θεία Λειτουργία, για όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Αλεξανδρούπολης, τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020. Στην Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ενώ παρευρέθηκαν αρκετοί υποψήφιοι, τόσο εντός, όσο και εκτός του ναού, τηρώντας πάντοτε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στην μετάδοση...
16 Ιουνίου, 2020 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2020 - 21:12

Από ένα στυλό και μια σοκολάτα στα παιδιά των Πανελληνίων

Διαδώστε:
Από ένα στυλό και μια σοκολάτα στα παιδιά των Πανελληνίων

Βραδυνή Θεία Λειτουργία, για όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Αλεξανδρούπολης, τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020. Στην Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ενώ παρευρέθηκαν αρκετοί υποψήφιοι, τόσο εντός, όσο και εκτός του ναού, τηρώντας πάντοτε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στην μετάδοση του κορονοϊού. Ακόμη στο πλευρό των μαθητών βρέθηκε και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στέργιος Αποστολακούδης.

Λίγο πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος σε όλους του μαθητές, τόνισε χαρακτηριστικά ότι η χρονιά που πέρασε, ενώ ξεκίνησε σαν όλες τις προηγούμενες, κατέληξε εντελώς διαφορετικά, μέσα σε μια νέα πραγματικότητα. Αυτή όμως η πραγματικότητα είναι που σας έδωσε χρήσιμα εφόδια για το μέλλον, όπως την προσωπική ευθύνη στο διάβασμα και την προετοιμασία, καθώς και στη σωστή διαχείριση του ελεύθερου χρόνου.

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο κ. Αποστολακούδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να ανταμειφθεί ο κόπος και η προσπάθεια που κατέβαλαν την περασμένη σχολική χρονιά και να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται. Τέλος τα διαβεβαίωσε πως η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας του Νομού Έβρου έχει λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο, για την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή των Εξετάσεων.

Μετά το τέλος της Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε στους υποψηφίους, όπως κάθε χρόνο, από ένα στυλό και μια σοκολάτα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων