04/06/2019 04/06/2019 Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τα Supermarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Περίπου 100 άπορες οικογένειες έλαβαν δέματα με τρόφιμα, προσφορά του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τα supermarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ, σύμφωνα με το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας σε απόρους “Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη”....
04 Ιουνίου, 2019 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2019 - 15:37

Διανομή τροφίμων από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ στη Μητρ.Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ στη Μητρ.Αλεξανδρουπόλεως

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τα Supermarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

Περίπου 100 άπορες οικογένειες έλαβαν δέματα με τρόφιμα, προσφορά του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τα supermarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ, σύμφωνα με το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας σε απόρους “Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη”.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθήνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για το έμπρακτο και συνεχές ενδιαφέρον του τόσο για τους οικονομικά ευάλωτους συνανθρώπους μας, όσο και για την ακριτική περιοχή του Έβρου.

Ευχαρίστησε επίσης τον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Δήμτσα για την προσφορά του καθώς και τον ιδιοκτήτη της αλυσίδος supermarkets κ. Μασούτη για την υποστήριξη του προγράμματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων