20/10/2021 20/10/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διένειμαν κατά την περασμένη εβδομάδα σε 100 οικογένειες των Φερών, του Τυχερού, της Σαμοθράκης και άλλων χωριών της Μητροπόλεως δέματα με τρόφιμα. Κατά την διανομή τηρήθηκαν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος...
20 Οκτωβρίου, 2021 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2021 - 22:03

Διανομή τροφίμων από την Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων από την Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διένειμαν κατά την περασμένη εβδομάδα σε 100 οικογένειες των Φερών, του Τυχερού, της Σαμοθράκης και άλλων χωριών της Μητροπόλεως δέματα με τρόφιμα.

Κατά την διανομή τηρήθηκαν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο για το ανύστακτο ενδιαφέρον του για την ακριτική περιοχή, καθώς και τις ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και την Εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, για τη μεγάλης σημασίας συνδρομή τους προς το έργο που επιτελεί η Μητρόπολη, ιδιαίτερα στην δύσκολη εποχή με την πανδημία του Covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων