22/03/2021 22/03/2021 Με τη λαμπρότητα που αρμόζει και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως η Κυριακή της Ορθοδοξίας. Το πρωί της Κυριακής 21 Μαρτίου 2021 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως τελέστηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο....
22 Μαρτίου, 2021 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 12:16

Δύο νέοι αναγνώστες στη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας

Διαδώστε:
Δύο νέοι αναγνώστες στη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας

Με τη λαμπρότητα που αρμόζει και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως η Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Το πρωί της Κυριακής 21 Μαρτίου 2021 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως τελέστηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε εντός του Ναού η περιφορά των τιμίων εικόνων όπως προβλέπει το τυπικό της Εκκλησίας μας, ενώ ο Μητροπολίτης μας αμέσως μετά χειροθέτησε αναγνώστες δύο μαθητές, τους Κωνσταντίνο Μαργαρίτη και Χριστοφόρο – Εφραίμ Μεταξά, που διακονούν το ψαλτήρι του Μητροπολιτικού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων