13/12/2022 13/12/2022 Το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2022, Κυριακή των αγίων προπατόρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προηξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φερών. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του μέχρι σήμερα Διακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, π. Αθανασίου...
13 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2022 - 16:54

Εγκαίνια Ενοριακού Κέντρου και Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Εγκαίνια Ενοριακού Κέντρου και Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2022, Κυριακή των αγίων προπατόρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προηξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φερών.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του μέχρι σήμερα Διακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, π. Αθανασίου Τσιματσίδη.

Λίγο πριν το δι’ ευχών ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Πνευματικό – Εξομολόγο τον Πρεσβύτερο Ιωάννη Κουταλιανό, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φερών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο, τα εγκαίνια του νέου Ενοριακού Κέντρου του Ιερού Ναού.

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων