13/05/2019 13/05/2019 Εκδήλωση με θέμα “Άνθη Πολύκαρπα” διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και η Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μάκρης η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Μαΐου στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου της πόλεως της Αλεξανδρούπολης. Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την έκδοση σχετικού καλαίσθητου τόμου περί της εσωτερικής ζωής και των “διακονημάτων” των...
13 Μαΐου, 2019 - 19:55

Εκδήλωση για τον μοναχισμό στη Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Εκδήλωση για τον μοναχισμό στη Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Εκδήλωση με θέμα “Άνθη Πολύκαρπα” διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και η Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μάκρης η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Μαΐου στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου της πόλεως της Αλεξανδρούπολης. Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την έκδοση σχετικού καλαίσθητου τόμου περί της εσωτερικής ζωής και των “διακονημάτων” των μοναζουσών αδελφών καθώς και την κυκλοφορία ειδικού αφιερωματικού ντοκιμαντέρ στο διαδίκτυο από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό όσον αφορά στη μοναχική διατροφή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων