05/06/2021 05/06/2021 Συνέντευξη στην Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” και στον Μάνο Χαραλαμπάκη παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, η οποία δημοσιεύεται στο φύλλο της 5ης – 6ης Ιουνίου. «Οι νέοι της Πατρίδος μας σήμερα βιώνουν απορία και φόβο. Απορούν για το παρόν και φοβούνται το μέλλον. Την Εκκλησία δεν τη γνωρίζουν αλλά θα ήθελαν πολύ να την...
05 Ιουνίου, 2021 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 19:31

“Εμβολιάσθηκα – Δεν το κρύβω ότι είχα κι εγώ δισταγμούς”

Διαδώστε:
“Εμβολιάσθηκα – Δεν το κρύβω ότι είχα κι εγώ δισταγμούς”

Συνέντευξη στην Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” και στον Μάνο Χαραλαμπάκη παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, η οποία δημοσιεύεται στο φύλλο της 5ης – 6ης Ιουνίου.

«Οι νέοι της Πατρίδος μας σήμερα βιώνουν απορία και φόβο. Απορούν για το παρόν και φοβούνται το μέλλον. Την Εκκλησία δεν τη γνωρίζουν αλλά θα ήθελαν πολύ να την εμπιστευθούν» λέει στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ο Μητροπολίτης που ήταν από τους πρώτους που μίλησαν για τη σημασία των εμβολιασμών.

“Τώρα, φυσικά, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, «το θηρίο» τιθασεύεται, οι άνθρωποι ξέρουμε να προστατευόμαστε με μάσκες και αποστάσεις, αλλά για να λυτρωθούμε οριστικά, ο μονόδρομος πάλι λέγεται εμβόλιο, παρά τις ενδεχόμενες και – δόξα τῷ Θεῷ – ελάχιστες παρενέργειες. Βεβαίως, εμβολιάσθηκα με το διπλό της Pfizer, πριν τους τροφίμους και τους εργαζομένους των Ιδρυμάτων μας. Δεν το κρύβω ότι είχα κι εγώ δισταγμούς, όμως, έκανα τον σταυρό μου και προχώρησα” αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων