19/10/2020 19/10/2020 Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η Εκκλησία εόρτασε την ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού και στην Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε το ομώνυμο Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης. Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου τελέστηκε σο εορτάζον Παρεκκλήσιο ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 12:09

Εορτάστηκε ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός στο Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Εορτάστηκε ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός στο Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η Εκκλησία εόρτασε την ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού και στην Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε το ομώνυμο Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου τελέστηκε σο εορτάζον Παρεκκλήσιο ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ανθίμου και παρόντων του Διοικητού κ. Ευαγγέλου Ρούφου, του Πρυτάνεως κ. Αλεξάνδρου Πολυχρονίδη και πολλών ιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε στο κήρυγμά του τους ιατρούς και τους νοσηλευτές για την εν γένει προσφορά τους στην θρακική κοινωνία, αλλά κυρίως αυτήν την περίοδο με την έξαρση του κορωνοϊού στην πατρίδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανθίμου, παρουσία πολλών πιστών της περιοχής, των ιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων