22/03/2024 24/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον νέο Διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», Υποστράτηγο Ιωάννη Κορρέ. Ο νέος Διοικητής επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ο Σεβασμιώτατος...
22 Μαρτίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2024 - 19:30

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον νέο Διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», Υποστράτηγο Ιωάννη Κορρέ.

Ο νέος Διοικητής επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο Σεβασμιώτατος τον καλωσόρισε στην πόλη και στην επαρχία, του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε την χρόνια αγαστή συνεργασία του Στρατού και της Εκκλησίας στην περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων