14/02/2020 14/02/2020 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο επισκέφτηκε στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  κ. Πασχάλης Συριτούδης. Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αλεξανδρούπολης κ. Καρτάλη και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Μητροπολίτη μας για γενικότερα θέματα της περιοχής την οποία ο...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 19:26

Επίσκεψη του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο επισκέφτηκε στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  κ. Πασχάλης Συριτούδης.

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αλεξανδρούπολης κ. Καρτάλη και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Μητροπολίτη μας για γενικότερα θέματα της περιοχής την οποία ο νέος Διευθυντής γνωρίζει πάρα πολύ καλά καθώς κατάγεται από τον Έβρο και υπηρέτησε και στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και τελευταία ως Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων