24/04/2020 24/04/2020 Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες και τα Διοικητικά Συμβούλια των τηλεοπτικών σταθμών “ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ” και “ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ” απέστειλε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος για την απευθείας μετάδοση των Θ. Λειτουργιών κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής μέχρι τον Εσπερινό της Αγάπης την Κυριακή του Πάσχα.  Το γεγονός οπωσδήποτε...
24 Απριλίου, 2020 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 9:56

Ευχαριστήριο του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Ευχαριστήριο του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες και τα Διοικητικά Συμβούλια των τηλεοπτικών σταθμών “ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ” και “ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ” απέστειλε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος για την απευθείας μετάδοση των Θ. Λειτουργιών κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής μέχρι τον Εσπερινό της Αγάπης την Κυριακή του Πάσχα. 

Το γεγονός οπωσδήποτε υπήρξε κοστοβόρο για τις ως άνω επιχειρήσεις και απασχόλησε επί πολλές εργατώρες υπαλλήλους τους, όμως ευχαρίστως και προθύμως το ανέλαβαν. Έτσι, έδωσαν τη δυνατότητα σε χιλιάδες πιστούς να συμμετάσχουν στις ιερές Ακολουθίες της περιόδου αυτής. Διαφορετικά, ο εγκλεισμός θα δημιουργούσε πλήρη αποκλεισμό από το λατρευτικό και εορταστικό κλίμα της μεγαλύτερης και ουσιαστικότερης εορτής της Ορθοδόξου Χριστιανοσύνης.

Η δε παράλληλη μετάδοση και στα διαδικτυακά Μέσα Γενικής Ενημερώσεως, επέτρεψε σε πολλούς Αλεξανδρουπολίτες και Εβρίτες που διαβιούν στην εκτός Θράκης ημεδαπή και αλλοδαπή να επανασυνδεθούν με τις προγενέστερες μνήμες τους των αγίων αυτών ημερών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων