09/12/2019 09/12/2019 Κοντά στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας βρίσκεται η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, η οποία με πρωτοβουλία της συγκεντρώνει φάρμακα σε ναούς της Αλεξανδρούπολης με σκοπό την αποστολή τους στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αλβανίας. “Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως συμπαραστεκόμενη στο δοκιμαζόμενο από το σεισμό γειτονικό λαό της Αλβανίας, ανακοινώνει πως από σήμερα Δευτέρα 9 και μέχρι την Παρασκευή 13...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 13:09

Φάρμακα για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας συγκεντρώνει η Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Φάρμακα για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας συγκεντρώνει η Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Κοντά στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας βρίσκεται η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, η οποία με πρωτοβουλία της συγκεντρώνει φάρμακα σε ναούς της Αλεξανδρούπολης με σκοπό την αποστολή τους στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αλβανίας.

“Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως συμπαραστεκόμενη στο δοκιμαζόμενο από το σεισμό γειτονικό λαό της Αλβανίας, ανακοινώνει πως από σήμερα Δευτέρα 9 και μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου θα γίνεται συγκέντρωση φαρμάκων με σκοπό να αποσταλούν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αλβανίας. Τα φάρμακα θα συγκεντρώνονται στους Ιερούς Ναούς της πόλεως καθημερινά το πρωί από τις 8.00’-12.00’ και το απόγευμα από 5.30’-7.00’. Τα φάρμακα που χρειάζονται μόνο είναι αντιβιώσεις, αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα” αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων