18/09/2022 20/09/2022 Ανήμερα της Δεσποτικής εορτής της Ανύψωσης του Τιμίου Σταυρού, δηλαδή την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με το τελετουργικό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου π. Γερβασίου Καζάκου, ο οποίος διηκόνησε κατά...
18 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 1:47

Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως: Χειροτονία εις πρεσβύτερον του π. Γερβασίου Καζάκου

Διαδώστε:
Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως: Χειροτονία εις πρεσβύτερον του π. Γερβασίου Καζάκου

Ανήμερα της Δεσποτικής εορτής της Ανύψωσης του Τιμίου Σταυρού, δηλαδή την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με το τελετουργικό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου π. Γερβασίου Καζάκου, ο οποίος διηκόνησε κατά τα τελευταία 4 έτη την Μητρόπολη Ααλεξανδρουπόλεως.

Παρόντες στην Θεία Λειτουργία ήταν ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως, ο Ταξίαρχος-Διοικητής της 31ης Ταξιαρχίας και άλλοι εκπρόσωποι των αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων