28/12/2021 28/12/2021 Εκατό ενενήντα τρόφιμους της τρίτης ηλικίας από τα δυο ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, επέλεξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα φετινά Χριστούγεννα ώστε να προσφέρει το γιορτινό γεύμα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, «η πανδημία κράτησε δυστυχώς την Πρόεδρο μακριά μας, όμως το ενδιαφέρον και η αγάπη της δεν κατάφεραν...
28 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2021 - 12:07

Γεύματα από την ΠτΔ στα ιδρύματα της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Γεύματα από την ΠτΔ στα ιδρύματα της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Εκατό ενενήντα τρόφιμους της τρίτης ηλικίας από τα δυο ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, επέλεξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα φετινά Χριστούγεννα ώστε να προσφέρει το γιορτινό γεύμα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, «η πανδημία κράτησε δυστυχώς την Πρόεδρο μακριά μας, όμως το ενδιαφέρον και η αγάπη της δεν κατάφεραν να περιοριστούν λόγω της μεγάλης απόστασής μας από το κλεινόν άστυ.

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και των δύο Ιδρυμάτων μας γέμισε πλουσιοπάροχα για τους 190 τροφίμους μας χάρη στην ευαισθησία της Προέδρου με την ευγενική αυτή κίνησή της. Μια ύψιστη τιμή για τους ανθρώπους μας οι οποίοι χάρηκαν την ημέρα, αλλά και για την ακριτική μας περιοχή αφού αναγνωρίζεται το έργο και η προσπάθειά μας από την ανώτατη αρχή της χώρας μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων