22/11/2019 22/11/2019 Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 7.30’ το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου) εκδήλωση με θέμα: «Ηγεσία και Αγιότητα. Το παράδειγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του κ. Ιωάννη Σαρσάκη με τίτλο: «Ο πάμμεγας σκηπτούχος...
22 Νοεμβρίου, 2019 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2019 - 13:21

«Ηγεσία και Αγιότητα. Το παράδειγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη»

Διαδώστε:
«Ηγεσία και Αγιότητα. Το παράδειγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη»

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 7.30’ το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου) εκδήλωση με θέμα: «Ηγεσία και Αγιότητα. Το παράδειγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του κ. Ιωάννη Σαρσάκη με τίτλο: «Ο πάμμεγας σκηπτούχος Άγιος Ιωάννης Βατάτζης εκ Διδυμοτείχου», το οποίο περιέχει ιστορικά στοιχεία για τον μεγάλο αυτοκράτορα της Νικαίας (1222-1254) και Άγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατάτζη, ο οποίος καταγόταν από το Διδυμότειχο και μνήμη του εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Νοεμβρίου.

Για το βιβλίο του κ. Σαρσάκη και τον Άγιο Ιωάννη Βατάτζη θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, κ. Άνθιμος, και ο ψυχολόγος κ. Ευστράτιος Βραχιώλιας.

Προσκαλείσθε να παρακολουθήσετε την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία θα αποκαλυφθούν άγνωστες πτυχές για τον βίο του ευσεβούς θρακιώτη Αγίου και Αυτοκράτορα του Βυζαντίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων