26/08/2022 26/08/2022 “Δείγμα της κατάστασης που χρονίζει και συνεχίζει ανεξέλεγκτα το καταστροφικό της έργο”, αποτελούν οι εικόνες κατάληψης και βεβήλωσης του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στα Θερμά από “τουρίστες”, όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως. “Λυπούμεθα για την κατάπτωση που δημιουργεί στην Σαμοθράκη ένας ιδιότυπος τουρισμός ο οποίος εκτός από τις ιδιοκτησίες και την δημόσια αιδώ,...
26 Αυγούστου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2022 - 19:05

Καταγγελία Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως: ‘Τουρίστες” βεβήλωσαν και κατέλαβαν τον Ι. Ναό Αγ. Ιωάννου Θερμών Σαμοθράκης

Διαδώστε:
Καταγγελία Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως: ‘Τουρίστες” βεβήλωσαν και κατέλαβαν τον Ι. Ναό Αγ. Ιωάννου Θερμών Σαμοθράκης

“Δείγμα της κατάστασης που χρονίζει και συνεχίζει ανεξέλεγκτα το καταστροφικό της έργο”, αποτελούν οι εικόνες κατάληψης και βεβήλωσης του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στα Θερμά από “τουρίστες”, όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

“Λυπούμεθα για την κατάπτωση που δημιουργεί στην Σαμοθράκη ένας ιδιότυπος τουρισμός ο οποίος εκτός από τις ιδιοκτησίες και την δημόσια αιδώ, δεν σέβεται πλέον ούτε τα ιερά και όσια της τοπικής παραδόσεως των κατοίκων. Οι φωτογραφίες του καταληφθέντος και βεβηλωθέντος Ναού του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στα Θερμά αποτελεί δείγμα της καταστάσεως που χρονίζει και συνεχίζει ανεξέλεγκτα το καταστροφικό της έργο”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων