17/01/2023 17/01/2023 Η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Σχολή Αγιογραφίας “Η Αγία Γλυκερία” της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 για τις δασκάλες και τους μαθητές της Σχολής. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους καλή και ευλογημένη χρονιά με όλες τις ευλογίες του Θεού...
17 Ιανουαρίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2023 - 21:32

Κοπή πίτας στην Σχολή Αγιογραφίας “Η Αγία Γλυκερία”.

Διαδώστε:
Κοπή πίτας στην Σχολή Αγιογραφίας “Η Αγία Γλυκερία”.

Η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Σχολή Αγιογραφίας “Η Αγία Γλυκερία” της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 για τις δασκάλες και τους μαθητές της Σχολής.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους καλή και ευλογημένη χρονιά με όλες τις ευλογίες του Θεού και των Αγίων στα καλά έργα της Σχολής και των μαθητών της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων