30/08/2023 30/08/2023 Λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος  δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του την προσεχή Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Επίσης, ο Ιεράρχης θα παραβρεθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στην αποχαιρετιστήρια, μετά την παραίτησή του, εορτή του Γέροντός του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου. Ο  Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος παρακαλεί τους συμπολίτες μας να προσεύχονται...
30 Αυγούστου, 2023 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2023 - 14:37

Λόγω των πυρκαγιών δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Λόγω των πυρκαγιών δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως

Λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος  δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του την προσεχή Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, ο Ιεράρχης θα παραβρεθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στην αποχαιρετιστήρια, μετά την παραίτησή του, εορτή του Γέροντός του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Ο  Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος παρακαλεί τους συμπολίτες μας να προσεύχονται για τον Ποιμενάρχη τους, ώστε ο Θεός να του χαρίζει υγεία ψυχής και σώματος για να καθοδηγεί πνευματικά το ευσεβές ποίμνιο της Μητροπόλεώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων