02/04/2024 02/04/2024 Την Κυριακή Β’ των Νηστειών η Εκκλησία τίμησε τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Τυχερού. Αρκετοί πιστοί συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, μεταξύ αυτών ήταν ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Καλακίκος και ο Διοικητής της 7ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ....
02 Απριλίου, 2024 - 10:39

Μαθητής Γυμνασίου χειροθετήθηκε Αναγνώστης από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Μαθητής Γυμνασίου χειροθετήθηκε Αναγνώστης από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Την Κυριακή Β’ των Νηστειών η Εκκλησία τίμησε τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Τυχερού.

Αρκετοί πιστοί συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, μεταξύ αυτών ήταν ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Καλακίκος και ο Διοικητής της 7ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Τίνανας. Ο Μητροπολίτης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή.

Πρίν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Ποιμενάρχης χειροθέτησε σε αναγνώστη τον Δημήτριο Μπαλέλη, μαθητή της β’ Γυμνασίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων