30/12/2022 30/12/2022 “Κανένας μόνος του στην αλλαγή του νέου χρόνου”. Με το σύνθημα αυτό η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως αναγγέλλει ότι η υποδοχή του νέου χρόνου θα γίνει με την τέλεση βραδινής λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, θα τελεσθεί από τις 9.00΄ το βράδυ στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η καθιερωμένη...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 10:34

Με Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό θα υποδεχθεί το νέο έτος η Αλεξανδρούπολη

Διαδώστε:
Με Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό θα υποδεχθεί το νέο έτος η Αλεξανδρούπολη

“Κανένας μόνος του στην αλλαγή του νέου χρόνου”. Με το σύνθημα αυτό η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως αναγγέλλει ότι η υποδοχή του νέου χρόνου θα γίνει με την τέλεση βραδινής λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, θα τελεσθεί από τις 9.00΄ το βράδυ στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη βραδινή Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Στις 12.00΄ τα μεσάνυχτα, την ώρα που θα αλλάζει η χρονιά, θα γίνει ειδική ακολουθία με ευλογία βασιλόπιτας την οποία θα ευλογήσει ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων