26/03/2019 26/03/2019 “Το δημογραφικό πρόβλημα είναι τεράστιο και αν δεν ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό του μπορεί να φθάσει σε μερικά χρόνια η Ελλάδα να είναι κράτος γερόντων” ανέφερε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος σε ειδική εκδήλωση για το δημογραφικό πρόβλημα που υπάρχει στην πατρίδα μας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Αναστάσιος Λαυρέντζος, σύμβουλος του Οικονομικού...
26 Μαρτίου, 2019 - 15:49

Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως: “Το δημογραφικό πρόβλημα είναι τεράστιο”

Διαδώστε:
Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως: “Το δημογραφικό πρόβλημα είναι τεράστιο”
“Το δημογραφικό πρόβλημα είναι τεράστιο και αν δεν ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό του μπορεί να φθάσει σε μερικά χρόνια η Ελλάδα να είναι κράτος γερόντων” ανέφερε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος σε ειδική εκδήλωση για το δημογραφικό πρόβλημα που υπάρχει στην πατρίδα μας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Αναστάσιος Λαυρέντζος, σύμβουλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κ. Λαυρέντζος μίλησε για το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και ιδιαιτέρως η Θράκη στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως. Ο κ. Λαυρέντζος στο τέλος της ομιλίας του δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από το κοινό απαντώντας στα δυσοίωνα σημεία για το μέλλον της χώρας μας.
Φωτογραφίες: Γιάννης Ναλμπάντης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων