01/10/2020 01/10/2020 Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Κυπριανού, πανηγυρίζει το ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Σταυριδείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων στο 9ο χλμ. της Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης-Μάκρης. Σήμερα (Πέμπτη 1 Οκτωβρίου) το απόγευμα και ώρα 6.00’ μ.μ. θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου. Την κυριώνυμη ημέρα, Παρασκευή...
01 Οκτωβρίου, 2020 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 - 16:08

Μοναχικά γιορτάζει το παρεκκλήσι του Σταυριδείου Ιδρύματος

Διαδώστε:
Μοναχικά γιορτάζει το παρεκκλήσι του Σταυριδείου Ιδρύματος

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Κυπριανού, πανηγυρίζει το ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Σταυριδείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων στο 9ο χλμ. της Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης-Μάκρης.

Σήμερα (Πέμπτη 1 Οκτωβρίου) το απόγευμα και ώρα 6.00’ μ.μ. θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.

Την κυριώνυμη ημέρα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το πρωί, θα τελεσθεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από 7.00’ μέχρι 10.00’ π.μ.

Δεν θα υπάρχει καθόλου πρόσβαση στο κτίριο του Σταυριδείου Ιδρύματος λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται αυστηρά από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων