13/02/2024 13/02/2024 Τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. (Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου) Δημήτριο Κελεμίδη απένειμε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος. Αναγνωρίζοντας και ενισχύοντας την πολυετή προσφορά του κ. Δημητρίου Κελεμίδη στη διαφύλαξη και την προβολή του πολιτισμικού γίγνεσθαι, της πολιτισμικής κληρονομιάς και της ιστορικής μνήμης της Θράκης, καθώς και την συμβολή του στην ανέγερση του 1ου...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 19:06

Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος τίμησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου

Διαδώστε:
Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος τίμησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου

Τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. (Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου) Δημήτριο Κελεμίδη απένειμε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

Αναγνωρίζοντας και ενισχύοντας την πολυετή προσφορά του κ. Δημητρίου Κελεμίδη στη διαφύλαξη και την προβολή του πολιτισμικού γίγνεσθαι, της πολιτισμικής κληρονομιάς και της ιστορικής μνήμης της Θράκης, καθώς και την συμβολή του στην ανέγερση του 1ου Μνημείου Θρακικού Ελληνισμού, που δεσπόζει στον περίβολο της πλατείας του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, ο Σεβασμιώτατος απένειμε το μετάλλιο των 100 χρόνων από της ιδρύσεως της Ιεράς Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως και την εικόνα της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσης, αντίγραφο του πρωτοτύπου που φυλάσσεται στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων