08/07/2020 08/07/2020 Τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο επισκέφθηκαν την Δευτέρα 6 Ιουλίου ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και η γενική γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χριστιάνα Καλογήρου. Τον Αρχηγό του Λιμενικού συνόδευε ο Διοικητής της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (και παλαιός Λιμενάρχης Αλεξανδρουπόλεως), υποναύαρχος Νικόλαος Πασσάδης, ο Λιμενάρχης...
08 Ιουλίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2020 - 21:15

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο επισκέφθηκαν την Δευτέρα 6 Ιουλίου ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και η γενική γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Τον Αρχηγό του Λιμενικού συνόδευε ο Διοικητής της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (και παλαιός Λιμενάρχης Αλεξανδρουπόλεως), υποναύαρχος Νικόλαος Πασσάδης, ο Λιμενάρχης Αλεξανδρούπολης, πλοίαρχος κ. Ευστράτιος Ψύρρας και ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης (ΥΟΘΕ), αντιπλοίαρχος κ. Γεώργιος Χριστιανός.

Ο Μητροπολίτης υποδέχθηκε τους επισκέπτες στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο και συζήτησαν για πολλά φλέγοντα θέματα της περιοχής, όπως η Λιμενική Ακαδημία, η ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης με την Σαμοθράκη και την Λήμνο κ.α.

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν δώρα μεταξύ του Μητροπολίτου και του Αρχηγού και των συνοδών του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων