23/04/2019 23/04/2019 Σήμερα το πρωί, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε στο γραφείο του στο Επισκοπείο την επίσκεψη του Διοικητή της 1ης Στρατιάς από τη Λάρισα, αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. Τον Αντιστράτηγο συνόδευε ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας, υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης. Οι τρεις είχαν ολιγόωρη συνομιλία για κοινά...
23 Απριλίου, 2019 - 16:18

Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως
Σήμερα το πρωί, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε στο γραφείο του στο Επισκοπείο την επίσκεψη του Διοικητή της 1ης Στρατιάς από τη Λάρισα, αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. Τον Αντιστράτηγο συνόδευε ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας, υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης. Οι τρεις είχαν ολιγόωρη συνομιλία για κοινά θέματα συνεργασίας της Μητροπόλεως και του Στρατού στην ακριτική περιοχή του Έβρου. Στο τέλος της συνομιλίας ο Σεβασμιώτατος και ο Αντιστράτηγος αντάλλαξαν δώρα και ευχές για την επερχόμενη εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων