29/01/2019 29/01/2019 Με ένα ξεχωριστό τρόπο επέλεξε να ευχηθεί στους μαθητές και τις μαθήτριες Αλεξανδρούπολης για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών, ο Μητροπολίτης Άνθιμος. O Σεβασμιώτατος ανήρτησε ένα βίντεο στο YouTube με τον οποία προτρέπει τη μαθητιώσα νεολαία να βρεθεί στην Εκκλησία το πρωί το Τετάρτης 30 Ιανουαρίου. «Η Εκκλησία μας αύριο γιορτάζει τους Τρεις Ιεράρχες. Λοιπόν...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2019 - 12:29

Ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως, το κέρασμα και το Instagram

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως, το κέρασμα και το Instagram

Με ένα ξεχωριστό τρόπο επέλεξε να ευχηθεί στους μαθητές και τις μαθήτριες Αλεξανδρούπολης για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών, ο Μητροπολίτης Άνθιμος. O Σεβασμιώτατος ανήρτησε ένα βίντεο στο YouTube με τον οποία προτρέπει τη μαθητιώσα νεολαία να βρεθεί στην Εκκλησία το πρωί το Τετάρτης 30 Ιανουαρίου.

«Η Εκκλησία μας αύριο γιορτάζει τους Τρεις Ιεράρχες. Λοιπόν ακούστε με, αφήστε τα αυτά. Σηκωθείτε αύριο πρωί πρωί, πιο πρωί από ότι συνήθως. Ελάτε στην Εκκλησία να λειτουργηθείτε για 2 λόγους: 1ον, για να σας φωτίσει ο Θεός, να ανοίξει δρόμους στη ζωή σας (…), κι ένας 2ος λόγος, για να μην κόψετε εσείς αυτή την παράδοση που είναι τόσο βαθιά και κρατάει 200 χρόνια».

Και μάλιστα, αποφάσισε να κεράσει τον πρωινό καφέ : «Στην έξοδο σας από την Εκκλησία θα σας δώσουν κάρτες για να πάτε να πιείτε τον καφέ σας, σε όποια καφετέρια θέλετε. Έτσι, ένα κέρασμα από εμένα. Και να σας πως και κάτι; Αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων