13/01/2024 16/01/2024 Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε στο Νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, προς τιμήν των ηλικιωμένων τροφίμων και των εργαζομένων. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τοψίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πουλιλιού, του Δημάρχου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ζαμπούκη,...
13 Ιανουαρίου, 2024 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 22:53

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ευλόγησε τη Βασιλόπιτα στο Νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ευλόγησε τη Βασιλόπιτα στο Νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε στο Νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, προς τιμήν των ηλικιωμένων τροφίμων και των εργαζομένων.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τοψίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πουλιλιού, του Δημάρχου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ζαμπούκη, του Σοφολογιοτάτου Χαμζά Οσμάν, του πρ. Πρύτανη κ. Πολυχρονίδη καθώς και εκπροσώπων του Στρατού και της Αστυνομίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε ευλογία του Χριστού στη ζωή του καθενός. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Διευθυντή, τα Μέλη του Δ.Σ. και όλους όσους εργάζονται στο γηροκομείο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους τροφίμους και ευχήθηκε ο Θεός να ανταποδώσει πολλαπλασίως την ευλογία του στις οικογένειές τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων