15/01/2024 15/01/2024 Στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αετοχωρίου τελέσθηκε χθες Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο. Αρκετοί πιστοί συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. Παρών στη Θεία Λειτουργιά ήταν ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ζαμπούκης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Ποιμενάρχης μίλησε προς το εκκλησίασμα και...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 16:19

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αετοχωρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αετοχωρίου

Στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αετοχωρίου τελέσθηκε χθες Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο. Αρκετοί πιστοί συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

Παρών στη Θεία Λειτουργιά ήταν ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ζαμπούκης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Ποιμενάρχης μίλησε προς το εκκλησίασμα και αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή, ενώ στη συνέχεια ευλόγησε την Βασιλόπιτα στο αρχονταρίκι της Μονής.

Τέλος, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους και ο Χριστός να ευλογεί και να προστατεύει πάντοτε την πατρίδα και τις οικογένειές μας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων