17/11/2023 18/11/2023 Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 η Εκκλησία μας τίμησε τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου και εόρτασε το φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στο τελωνείο των Κήπων. Ανήμερα της εορτής τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, όπου στο τέλος μίλησε για τον Άγιο Ματθαίο καθώς και για...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2023 - 0:51

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι του Αγίου Ματθαίου στο τελωνείο Κήπων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι του Αγίου Ματθαίου στο τελωνείο Κήπων

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 η Εκκλησία μας τίμησε τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου και εόρτασε το φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στο τελωνείο των Κήπων.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, όπου στο τέλος μίλησε για τον Άγιο Ματθαίο καθώς και για την προσφορά των ανθρώπων που εργάζονται στα τελωνεία.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης ‘Εβρου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, οι Διευθυντές των τελωνείων Αλεξανδρούπολης, Κήπων, Ορεστιάδος, Καστανέων και Ορμενίου καθώς και εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων