09/01/2024 10/01/2024 Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 η Εκκλησία μας εόρτασε την Σύναξη του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού και στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Βρυσούλας. Το πρωί της Κυριακής τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία τιμώντας τον Άγιο Ιωάννη....
09 Ιανουαρίου, 2024 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 1:17

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Βρυσούλας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Βρυσούλας

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 η Εκκλησία μας εόρτασε την Σύναξη του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού και στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Βρυσούλας.

Το πρωί της Κυριακής τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία τιμώντας τον Άγιο Ιωάννη.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος παρουσίασε στους ενορίτες τον νέο ιερέα του χωριού, τον π. Θεοχάρη Μαστορίδη.

Έπειτα ευχήθηκε σε όλους ο Τίμιος Πρόδρομος να καθοδηγεί τις ζωές μας και να ευλογεί ιδιαιτέρως όσους φέρουν το όνομά του.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων