10/03/2020 10/03/2020 Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος συναντήθηκε με τον Πρέσβη των ΗΠΑ κ. Τζέφρι Πάιατ, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη. Ο κ. Πάιατ, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Matthew Palmer, τον γενικό πρόξενο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη κ. Gregory Pfleger και τον Έλληνα υπουργό Μεταφορών...
10 Μαρτίου, 2020 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2020 - 10:35

Ο Τζέφρι Πάιατ στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Ο Τζέφρι Πάιατ στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος συναντήθηκε με τον Πρέσβη των ΗΠΑ κ. Τζέφρι Πάιατ, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Πάιατ, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Matthew Palmer, τον γενικό πρόξενο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη κ. Gregory Pfleger και τον Έλληνα υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή, βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να στηρίξουν με την παρουσία τους τη χώρα μας στα δύσκολα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Ο Σεβασμιώτατος είχε εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκομένους για ζητήματα που αφορούν στον τόπο μας, λίγο πριν την αναχώρησή τους για την Αθήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων