15/09/2020 15/09/2020 Χθες η Εκκλησία μας εόρτασε την παγκόσμιο Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου και στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε ο ομώνυμος Ιερός Ναός στις Φέρες. Το απόγευμα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός από τους εντεταλμένους ιερείς της Μητροπόλεως. Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της εορτής...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 10:55

Οι Φέρες πανηγύρισαν την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Οι Φέρες πανηγύρισαν την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Χθες η Εκκλησία μας εόρτασε την παγκόσμιο Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου και στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε ο ομώνυμος Ιερός Ναός στις Φέρες.

Το απόγευμα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός από τους εντεταλμένους ιερείς της Μητροπόλεως.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της εορτής ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Όρθρο και τέλεσε την ύψωση του Τιμίου Σταυρού κατά το τυπικό στο τέλος της Δοξολογίας.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την οποία παρακολούθησαν πλήθος πιστών από τις Φέρες, τηρώντας απόλυτα τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊου, καθώς και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων