06/07/2022 06/07/2022 Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως, την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, ημέρα που η Εκκλησία τιμά την μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής. Η γιορτή, βέβαια, θα αρχίσει από σήμερα, Τετάρτη, 6 Ιουλίου, καθώς στις 7.30 το απόγευμα θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’  αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου. Εν συνεχεία,...
06 Ιουλίου, 2022 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 18:51

Πανήγυρη Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Πανήγυρη Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως, την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, ημέρα που η Εκκλησία τιμά την μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής. Η γιορτή, βέβαια, θα αρχίσει από σήμερα, Τετάρτη, 6 Ιουλίου, καθώς στις 7.30 το απόγευμα θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’  αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου. Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας.

Στον Ναό φυλάσσεται τεμάχιο εκ του ιερού λειψάνου της Αγίας, το οποίο θα εκτεθεί προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας Πέμπτη 7 Ιουλίου, θα τελεσθεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από 7.00 μέχρι 10.00, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Ανθίμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων