22/05/2024 22/05/2024 Στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτρών. Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2024 , τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη πανήγυρη μεταξύ αυτών ήταν ο Βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννης Ζαμπούκης....
22 Μαΐου, 2024 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024 - 17:03

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτρών

Διαδώστε:
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτρών

Στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτρών.

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2024 , τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη πανήγυρη μεταξύ αυτών ήταν ο Βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννης Ζαμπούκης. Μετά τον Εσπερινό πραγματοποιήθηκε λιτανεία στους δρόμους του χωριού με το λάβαρο της Αναστάσεως και την εικόνα των Άγιών. Η λιτανεία σταμάτησε στη κεντρική πλατεία του χωριού, όπου τελέσθηκαν τα έγκαίνιά της.

Ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Ανθίμου. Παρών στη Θεία Λειτουργία ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός. Στο τέλος, ο Ποιμενάρχης μας μίλησε επικαίρως προς το εκκλησίασμα και χειροθέτησε σε αναγνώστη και ψάλτη τον κ. Κωνσταντίνο Καραγιάννη.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων