18/01/2024 18/01/2024 Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε, κατά την εορτή του Αγίου Αθανασίου, στον όρθρο και στη Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αριστήνου. Στην Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εορτάζουν οι Ιεροί Ναοί του Αριστήνου και της Ιτέας. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε και στους δύο εορτάζοντες Ιερούς Ναούς ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ ανήμερα της εορτής τελέσθηκε...
18 Ιανουαρίου, 2024 - 21:50

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αριστήνου

Διαδώστε:
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αριστήνου

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε, κατά την εορτή του Αγίου Αθανασίου, στον όρθρο και στη Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αριστήνου.

Στην Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εορτάζουν οι Ιεροί Ναοί του Αριστήνου και της Ιτέας.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε και στους δύο εορτάζοντες Ιερούς Ναούς ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ανήμερα της εορτής,αρκετός κόσμος συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία μεταξύ αυτών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πουλιλιός και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ζαμπούκης.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή καθώς και στη ζωή του Αγίου Αθανασίου. Έπειτα ευχήθηκε χρόνια πολλά και ο Άγιος Αθανάσιος να ευλογεί και να προστατεύει όλους τους πιστούς, ιδιαιτέρως δε όσους φέρουν το όνομά του.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων