03/01/2024 03/01/2024 Την Πρωτοχρονιά του νέου έτους 2024 εόρτασε στην μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου ο ομώνυμος Ιερός Ναός που βρίσκεται στην περιοχή Καλλιθέα της Αλεξανδρούπολης.  Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τελέσθηκε το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Τανάγρας κ. Αποστόλου με τη συμμετοχή πολλών ιερέων και...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 10:46

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως

Την Πρωτοχρονιά του νέου έτους 2024 εόρτασε στην μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου ο ομώνυμος Ιερός Ναός που βρίσκεται στην περιοχή Καλλιθέα της Αλεξανδρούπολης. 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τελέσθηκε το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Τανάγρας κ. Αποστόλου με τη συμμετοχή πολλών ιερέων και πιστών της πόλεως, ανάμεσά τους και ο Βουλευτής Ν. Έβρου κ. Δημοσχάκης.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Όρθρος και η Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτου κ. Ανθίμου και συλλειτουργούντος του Επισκόπου Τανάγρας κ. Αποστόλου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος. Παρόντες ήταν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κελέτσης, ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος κ. Μπακιρτζής, ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ζαμπούκης, ο Διοικητής της Π.Υ. Νομού Έβρου κ. Κούτρας, η Λιμενάρχης Αλεξανδρουπόλεως Αντιπλοίαρχος Ραλλού Ουζούνογλου, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Βουρδόγλου, εκπρόσωποι Φορέων και εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο Ποιμενάρχης ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους και να φυλάει ο Χριστός τις οικογένειές μας και την πατρίδα μας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων