04/11/2019 04/11/2019 Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου η Εκκλησία εόρτασε την ιερά μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εκ Μικράς Ασίας και στην Μητρόπολή Αλεαξνδρουπόλεως πανηγύρισαν το ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Ιωακειμείου Γηροκομείου στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και η Ενορία του Πόρου στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Το απόγευμα της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου τελέσθηκε στον πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων...
04 Νοεμβρίου, 2019 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2019 - 19:06

Πανηγύρισε το Ιωακείμειο Γηροκομείο Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το Ιωακείμειο Γηροκομείο Αλεξανδρουπόλεως

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου η Εκκλησία εόρτασε την ιερά μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εκ Μικράς Ασίας και στην Μητρόπολή Αλεαξνδρουπόλεως πανηγύρισαν το ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Ιωακειμείου Γηροκομείου στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και η Ενορία του Πόρου στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Το απόγευμα της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου τελέσθηκε στον πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων στο Ιωακείμειο Γηροκομείο ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο και συγχοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.

Το πρωί της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τους εντεταλμένους ιερείς της Μητροπόλεώς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων