19/08/2020 19/08/2020 Την προσεχή Κυριακή 23 Αυγούστου η Εκκλησία μας εορτάζει την Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στον τόπο μας πανηγυρίζει το μοναστήρι της «Παναγίας του Έβρου», στην Μάκρη. Το μοναστήρι της Παναγίας αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία για την Μητρόπολη επειδή, αθόρυβα και σεμνά, χαρίζει τις πνευματικές του ευεργεσίες σε πολλούς συμπατριώτες μας και σκεπάζει...
19 Αυγούστου, 2020 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 16:25

Πανηγυρίζει η “Παναγία του Έβρου”

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η “Παναγία του Έβρου”

Την προσεχή Κυριακή 23 Αυγούστου η Εκκλησία μας εορτάζει την Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στον τόπο μας πανηγυρίζει το μοναστήρι της «Παναγίας του Έβρου», στην Μάκρη.

Το μοναστήρι της Παναγίας αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία για την Μητρόπολη επειδή, αθόρυβα και σεμνά, χαρίζει τις πνευματικές του ευεργεσίες σε πολλούς συμπατριώτες μας και σκεπάζει με τις προσευχές των αδελφών, τα προβλήματα και τις ανάγκες της επαρχίας μας.

Η τέλεση των ακολουθιών θα γίνει σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που έχει προσδιορίσει το Υπουργείο Υγείας. Για το λόγο αυτό και για την προστασία της υγείας των πιστών, η Ιερά Μητρόπολη θα τελέσει την πανήγυρη της Ιεράς Μονής ως εξής:

Σάββατο 22 Αύγουστου

6.30’ μ.μ.: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανθίμου.

9.00’ μ.μ. – 12.00 τα μεσάνυχτα: Πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανθίμου.

Κυριακή 23 Αυγούστου

7.00’ – 10.00’ π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων