03/07/2019 03/07/2019 Την Κυριακή 1 Ιουλίου, η Εκκλησία μας τιμά την ιερά μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός της πόλεως της Αλεξανδρούπολης, όπου φυλάσσεται τεμάχιο εκ του ιερού λειψάνου της Αγίας. Το Σάββατο 6 Ιουλίου το απόγευμα και ώρα 7.00’ μ.μ. θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του...
03 Ιουλίου, 2019 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2019 - 22:27

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως
Την Κυριακή 1 Ιουλίου, η Εκκλησία μας τιμά την ιερά μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός της πόλεως της Αλεξανδρούπολης, όπου φυλάσσεται τεμάχιο εκ του ιερού λειψάνου της Αγίας.
Το Σάββατο 6 Ιουλίου το απόγευμα και ώρα 7.00’ μ.μ. θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας.
Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας Κυριακή 7 Ιουλίου, θα τελεσθεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από 7.00’ μέχρι 10.00′ ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων